Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
Home / Over ons

Over ons

Zimpa bestaat uit een bevlogen team van creatieven en ontwikkelaars die het onderste uit de kan willen halen op het gebied van online communicatie. De ontwikkelingen in het online landschap zorgen ervoor dat er elke dag weer nieuwe mogelijkheden ontstaan om online het verschil te maken.

Wij zien dat online vraagstukken steeds complexer worden en de keuze aan oplossingen omvangrijker. In onze aanpak kijken we altijd eerst naar wat de beoogde doelgroep nu eigenlijk wil. Met een goed concept als basis zorgen we voor een verdere invulling van de online toepassingen die nodig zijn om de doelgroep te bereiken en te faciliteren.

Naast de mooie oplossingen die we hebben gerealiseerd in samenwerking met de organisaties waarmee we werken, werken we ook een aantal eigen standaard producten.

Hipublish

Er zijn steeds meer tools, apps, devices en kanalen. Dat is natuurlijk geweldig aangezien je daarmee meer mogelijkheden hebt je doelgroep te bereiken. Het nadeel is alleen dat je wel tig keer moet inloggen om die ene boodschap over te brengen. Om die reden bieden wij Hipublish: de multi-channel publishing oplossing die ervoor zorgt dat het weer over de boodschap gaat.

Wil je meer weten over Hipublish, bekijk dan ook eens de website of neem contact op met Arvid Smit (+31 6512 65 929).

Sociaal kennisplatform

Ons sociaal kennisplatform helpt organisaties en samenwerkingsverbanden om kennis te delen en te ontwikkelen. Het platform biedt mogelijkheden om meerdere communities te vormen en binnen je eigen organisatie of organisatie overstijgend mensen met elkaar de kennispotentie te vergroten.

We hebben dit platform inmiddels operationeel voor De Dijkwerkers van Rijkswaterstaat en de Digitaal Vaardig community van 's Heeren Loo.

Ben je geïnteresseerd en wil je kijken wat dit platform voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met Arvid Smit (+31 6512 65 929).

Partners

Om de brede vragen van onze klanten te kunnen invullen, werken we nauw samen met tal van organisaties die allemaal expert zijn in hun vakgebied. Hieronder een overzicht van de partners waarmee wij werken: