Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
Home / Portfolio / De Dijkwerkers community en website

De Dijkwerkers community en website

De alliantie van het Hoogwaterbeschermingsprogramma heeft zichzelf eind 2016 een forse ambitie opgelegd om haar hoogwaterveiligheidsopgave slimmer, sneller en goedkoper te realiseren. Het gezamenlijke kennispotentieel benutten en kennisdelen tussen projecten in uitvoering is daarbij essentieel.

Vanuit het Hoogwaterbeschermingsprogramma is de vraag gesteld aan Zimpa een oplossing te bieden voor een nieuw samenwerkingsverband (De Dijkwerkers) die 2500 waterprofessionals verdeeld over meer dan 120 organisaties met elkaar moet verbinden.

Zimpa ontwikkelde het concept en verzorgde de realisatie van een website en een community platform die organisatie overstijgend toegankelijk is. Dit platform stelt waterprofessionals in staat berichten, documenten, vacatures, evenementen, beeld en video met elkaar te delen om zo gezamenlijk kennis te ontwikkelen en te werken aan de gezamenlijke doelstelling. VormVijf verzorgde de grafische vormgeving en is nauw betrokken bij het UX design van zowel de website als het community platform.