Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
Home / Portfolio / Multi-channel publishing bij 's Heeren Loo

Multi-channel publishing bij 's Heeren Loo

’s Heeren Loo ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking en helpen deze met het maken van eigen keuzes. Dicht bij huis en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Het is een decentrale organisatie die enorm dicht op de klant zit. Hierdoor is het noodzakelijk om via een breed spectrum aan kanalen te communiceren.

Middels het multi-channel publishing platform Hipublish wordt het voor ’s Heeren Loo mogelijk om decentraal informatie te delen en snel naar de juiste kanalen te publiceren. Communicatiemedewerkers kunnen hierdoor via één ingang berichten beschikbaar stellen via nieuwsbrieven, de website, het intranet en social media kanalen.

Binnen ’s Heeren Loo werken inmiddels meer dan 80 medewerkers met Hipublish en beheren zij meer dan 100 kanalen waarbij ze inmiddels 6000 artikelen hebben gepubliceerd naar hun website, intranet portalen, narrowcasting schermen en nieuwsbrieven.

Hipublish is een product van Zimpa. Hipublish publiceert, beheert en archiveert je content, organiseert je workflow en meet je resultaten. Deze tool is onmisbaar voor de professionele communicatieafdeling die van content een speerpunt maakt. Ook bespaart het communicatieprofessionals tijd en gedoe: één slimme publicatietool voor al je online kanalen met handige oplossingen voor beeld, tags, links en versiebeheer.